Betalningsalternativ

Kontakt:

E-post: sverige@handsonveggies.com

Kreditkort

Hos oss kan du betala bekvämt med ditt kreditkort. Vi accepterar VISA, Mastercard. Vid betalning med kreditkort dras beloppet direkt efter betalning från ditt kreditkort. Detta sker direkt, även om vi inte har varorna på lager och därför först kan skicka dessa när de finns tillgängliga.

Dina kreditkortsuppgifter sparas inte av oss och skyddas när de överförs. Vår anslutning krypteras via SSL. Genom detta höga säkerhetsskydd är ditt köp säkert hos oss. Mer information gällande detta hittar du här.

Vad är 3D Security Code?

3-D-Secure är en procedur som garanterar extra säkerhet när du gör inköp på nätet och förhindrar obehörig användning av ditt kreditkort.

Vårt system fungerar med Verified by Visa och Mastercard Securecode.

Har du angett din kreditkortsinformation, öppnas ett fönster där du blir ombedd att ge din personliga kod. När du har angett denna, godkänns den av den bank där kortet är registrerat. Den första 3DS koden var i brevet som fick i samband med att du fick ditt kort från banken. Kontakta din bank om du har förlorat koden. Du kan ändra den första koden när som helst.

Om du ännu inte har registrerat dig, måste du aktivera den här processen. Du kan göra detta under checkout-processen eller på webbplatserna för Visa och Mastercard.

Om du har registrerat dig, kan säkerhetskoden användas för alla transaktioner på nätet. Fler och fler onlinebutiker förlitar sig på denna process för kundens säkerhets skull.

Mer information finns på följande webbplatser:

Mastercard Secure Code: http://www.mastercard.com/at/privatkunden/innovationen_securecode.html

Verified by Visa:
https://www.visaeurope.at/visa-im-alltag/sicherheit/verified-by-visa/

Lagras kreditkortsinformation?

Du kan spara ditt kreditkort på ditt kundkonto.

OBS: Detta betyder inte att din kreditkortsinformation sparas. Dessa skickas krypterade till leverantören alternativt din bank. Dessa ger oss sedan ett verifieringsnummer som är kopplat till ditt konto. Endast denna verifikationsnumret lagras av oss. Det innebär att vi inte har dina fullständiga kreditkortsuppgifter.

Dessutom kommer ditt kreditkort kopplas till den angivna adressen. Detta innebär att kreditkortet vid beställning till samma adress inte behöver verifieras igen, eftersom verifieringsnumret redan finns tillgängligt.

Om du önskar få paketet levererat till en annan adress måste du verifiera kreditkortet en gång till, då det annars inte är möjligt att skicka paket till andra adresser.

Klarna

Klarna är ett svenskt företag som erbjuder betalnings- och finansiella tjänster. Förutom ett brett utbud av betalningsalternativ erbjuder Klarna dig en bekymmersfri shoppingupplevelse tack vare höga säkerhetsstandarder.

Du hittar mer information om betalningsalternativen direkt på Klarnas hemsida.

Dina fördelar med Klarna

  • olika betalningsalternativ
  • höga säkerhetsstandarder
  • köparskydd
  • inga extra kostnader

Klarna erbjuder dig en användarvänlig och pålitlig betalningsmetod som säkerställer köpupplevelsen. Men den största fördelen är säkert den flexibilitet som Klarna erbjuder med de olika betalningsalternativen.

Betalningsinformation

Så fort din beställning har skickats får du all betalningsinformation från Klarna. Detta görs via e-post. Alternativt kan du också ladda ner Klarna-appen för att få en transparent översikt över dina betalningar.

Vänligen överför INTE det utestående beloppet till niceshops GmbH-kontot.

Vi har ingen insikt i vad Klarna hävdar är obetalt eftersom denna information är dataskyddad. Om du har några frågor rekommenderar vi att du kontaktar Klarnas kundtjänst direkt.

Obs: Klarna-fakturans förfallodatum är har inget att göra med vår 30-dagars returrätt.