För Zero Waste inköp: Återanvändbara grönsakspåsar

Vi älskar grönsaker! Naturligtvis inte bara i våra kosmetiska produkter, men också att äta. Dessutom, älskar vi vår miljö och försöker så långt det går att undvika avfall.

Av denna anledning har vi tänkt ut något särskilt speciellt våra kosmetik set. Istället för engångsförpackningar, har vi valt en praktisk bomullspåse. Varför finner vi påsen så praktisk?

  • Du kan använda påsen på flera olika sätt t.ex. för kosmetika, till förvaring av små föremål eller för inköp av grönsaker istället för plastpåsar.
  • De lätta nätpåsar är gjorda av bomull och kan därmed tvättas. Du kan lägga in grönsakerna eller frukten direkt i kylskåpet med påsen.
  • Till skillnad från plastpåsar möglar det inte lika fort i påsarna eftersom de släpper igenom luft.
  • När köper oförpackade grönsaker sparar du först och främst förpackningen och med ditt nya grönsakspåse sparar du även direkt plastpåsen.

Låter bra, eller hur?

Med resesettet får du den lilla bomullspåsen gratis. Det är perfekt för nötter, körsbärstomater, champinjoner, citroner och allt som helt enkelt är litet. Den stora bomullspåsen får du gratis när du beställer en uppsättning av tre produkter av ditt val. Perfekt för större mängder eller omfångsrika grönsaker och frukter, så att du kan få hem och förvara mer.

Är du redan utrustad för nästa marknadsdag eller shopping i den oförpackade butiken? Nej? Skynda dig då!

PS: Uppsättningarna med denna praktiska påse är även en perfekt gåva för miljömedvetna personer :)

Produkter vi rekommenderar