Fräsch - fräschare: Den nya generationen Body Mousse är här!

Särskilt på sommaren efter att ha solat eller badat i poolen eller i havet blir huden oftast torr ganska snabbt. Om du vill ha en hållbar solbränna vet du att extra fuktighet är nyckeln. Tiden har kommit för body lotion!

Och just till sommaren kommer vår nya generation Body Mousse. Där har vi tagit in allt som huden i hemlighet längtar efter:

  • friska, näringsrika ingredienser från trädgården, såsom stärkande kronärtskock- eller grönkolsextrakt, uppfriskande morotfrö- eller avokadoolja
  • fermenterade ingredienser för hållbarhet och extra vård
  • värdefulla ekologiska oljor plus sheasmör
  • hudutjämnande proteiner
  • fuktgivande hydrolater
  • nu med en ny förbättrad doft med rena ekologiska, eteriska oljor

I den första generationen av Body Mousse har vi fokuserat på att utveckla formlerna för att verkligen skämma bort huden. Vårt mål är att avstå allt som din hud och vår miljö inte behöver - alla syntetiska tillsatser som konserveringsmedel, parfym, etc. - och det har vi gjort. Vi är väldigt stolta över det! Den vårdande verkan hade högsta prioritet för oss och det var en stor framgång. Dessutom absorberas Body Mousse snabbt och ger märkbar fuktighet i huden utan att efterlämna klibbiga rester. Yeah!

Men vi fick delad feedback angående lukten från kunderna. För näsor som inte är så vana vid den naturliga lukten, var det delvis för naturligt. Denna feedback är mycket värdefull för oss, eftersom vi ständigt vill utvecklas och förbättras. Därför arbetade vi på doften i andra generationen och förbättrade även samtidigt konsistensen. Nu är den ännu mer "moussigare" än tidigare. Och vi är stolta över att kunna presentera den nya Body Moussen med en förbättrad, frisk och glad lukt.

För alla som tycker att den vårdande effekten är viktigare än lukten, kan också se fram emot kampanjpriset av den första generationen Body Mousse, eftersom den nu är tillgänglig till halva priset! Endast så länge lagret räcker;)

Vårt uppdrag är att göra kosmetiska produkter så hälsosamma, hållbara och vackra som möjligt för daglig användning och förvisa toxiner från badrummet. Snälla hjälp oss med detta! Vi uppskattar din feedback på produkterna. Du är välkommen att skicka in önskningar till oss, som du vill se nästa i vårt sortiment.

Produkter vi rekommenderar