Hej världen! Berättelser från livet av en nytt kosmetika märke

Under mycket lång tid har vi arbetat och slipat på vårt nya kosmetika märke och investerat massvis med tid, ansträngning och hjärta i detta. Nu är vi är mycket stolta över att kunna presentera frukten av vårt arbetet här!

Men som så ofta, och så även för oss, gick inte allt smidigt vid första försöket. Genomförandet kom med överraskningar vi inte kunde förutse. Därför skriver vi här om våra erfarenheten, eftersom vi vill dela dessa med dig och förklara dessa transparent.

Vi gav oss på jakt efter de mest näringsrika och naturliga ingredienser, utarbetade recept utan syntetiska konserveringsmedel, testade och förbättrade, hållbara förpackningar med en vacker design och till slut var det äntligen dags att starta produktion. Glädjen i att hålla de första färdiga produkter i händerna, var för oss helt obeskrivlig. Samtidigt upptäckte vi även vilka fel som smugit sig in. Vi är alla människor, och fel uppstår emellanåt när det arbetas. Vi tar det som en möjlighet att förbättras och utvecklas, och hoppas under tiden att dessa småsaker inte får alltför stor konsekvens för er.

Det var oss särskilt viktigt att våra schampon och duschgel utöver den önskade vårdande effekten även skummar bra, är lätt fördelad och dryg. Vi skulle vilja säga att vi lyckats med bravur. Dock har konsistensen fått lida lite i två av schampona. De fördelar sig riktigt bra, de doftar enligt oss helt underbart och skummar mer än det vi känner till från andra naturkosmetik-schampon. Tuben bör dock inte öppnas vertikalt utan att ha handen under. Det är möjligt att schampot rinner ut lite för fort. Nästa gång kommer vi att ändra detta och göra den mer tjockflytande, vi lovar! Låt dig under tiden förtrollas av verkan och doften och förlåt oss att konsistensen i nuläget inte är helt perfekt.

Nästa överraskning orsakade en felaktig inställning av påfyllningsmaskinen. På så sätt fick några varianter sitt utgångsdatum på framsidan av tuben. Lyckligtvis endast en liten skönhetsfläck, som stör oss mer än dig. Och det var det egentligen.

Naturligtvis vi ser fram emot dina synpunkter och även dina idéer. Konstruktiv kritik är alltid välkommen hos oss. Stillastående är inte riktigt vår grej. På så sätt växer det steg för steg fram en perfekt grönsaksträdgård :)

Produkter vi rekommenderar