Visionära huvuden

Fundera över vad som får dig att blomstra och följ det.

Visionära huvuden

Oss inspirerar

  • Vackra saker som glädjer våra ögon, göra världen mer estetisk och oss lyckliga.
  • Innovativa, hållbara koncept som dagligen bidrar till en hållbar planet.
  • Ekologisk, vegansk kosmetika som kombinerar det bästa av naturen.
  • Naturlig och effektiv vård som skämmer bort vår hud och hår utan att skada våra kroppar eller miljön.
  • Okonventionella sätt att skapa original. Precis lika varierade som dessa pusselbitar verkar, precis så underbart passar de ihop med allt det som kännetecknar och gör Hands On Veggies så speciellt.

Möt skaparna

Möt skaparna

När Nicole och Lisa slår ihop sina kloka huvuden, uppstår idealistisk innovativ ekologisk kosmetika. Det har de redan visat med varumärket PURE SKIN FOOD. Medan Nicole arbetar med recepten för produkterna ner till minsta detalj, utvecklar Lisa ett hållbart helhets koncept för varumärket. Vad de skapar tillsammans, uppfyller deras egna höga krav. De nöjer sig för inget mindre, och det bör du inte heller göra!

De kreativa sinnena

Alice & Carina arbetar med mångårig erfarenhet inom naturkosmetika branschen. De vet exakt vad som är viktigt och precis vad fans av naturkosmetika vill ha. Mersiha ansvarar för den fantastiska designen. Hon har omsatt teamets idéer på ett imponerande sätt med uttrycksfulla bilder och charmat oss med sin kärlek för detaljer.

Den kreativa skaparen av grafisk design Sabrina och målaren samt tatueraren Carola från kreativ studion decasa har vi att tacka för den underbart konstnärliga och grafiska designen av produkterna. Med stor entusiasm och känsla för färg och form har de båda försett Hands On Veggies med dess charmiga look. Därav är varje produkt ett mästerverk i sig. Låt dem dekorera kanten av ditt badkar.