Visionära ingredienser

Ekologisk fermentering

Vård och konservering på en gång! Hands On Veggies satsar på värdefulla, naturliga enzymer som ger hållbarhet och samtidigt vårdar huden utan att göra den känslig, såsom det annars kan vara fallet med konventionella konserveringsmedel.

Grönsaker

... är hjärtat i kosmetikan från Hands On Veggies. Den färgstarka mångfalden av grönsaker ger inte bara näring för en vacker hud- och hårbild, utan vårdar även från utsidan med dess rikedom av näringsämnen. Vitaminer, antioxidanter, mineraler och många andra närande ingredienser kommer till användning i sin bästa form i produkter från Hands On Veggies: som en naturlig del av produkter från grönsaker såsom dyrbara oljor, enzymer eller extrakt. Oavsett om fuktgivande avokado, sammandragande kronärtskocka eller C-vitamin bomben grönkål: här finns den bästa vården för varje hud- och hårtyp.

Milda sockertensider

... rengör skonsamt hud och hår. Här gäller mottot: skum är ett måste, inte sulfater! Vi har använt oss av genomtänkta kombinationer av hudvänliga sockertensider för att ge underbart naturliga produkter rika på skum.